IStock 1171687299

procesautomatisering

Voor significante verbetering van operationele processen

Waarom?
Operationele processen automatiseren doe je meestal niet dagelijks. Het vraagt om kennis en ervaring die je niet standaard in huis hebt.

Dit moet je weten: Wat zijn de mogelijkheden in de markt? Kun je daar gebruik van maken of moet je zelf iets ontwikkelen? Is de oplossing die je voor ogen hebt de beste? Kunnen je huidige medewerkers ermee uit de voeten? Wat is de impact op de andere bedrijfsprocessen?

Voorkom missers, onnodige vertraging en extra kosten dankzij mijn expertise en projectmanagement.

Hoe?
Eerst analyseer ik de mogelijkheden om processen te automatiseren. Vervolgens begeleid ik alle fasen van het project – van het vaststellen van de scope (wensen en eisen) tot implementatie. Door alle disciplines binnen de organisatie te betrekken ontstaat er draagvlak en krijg je een oplossing die daadwerkelijk tijd en geld oplevert.

Voor wie?
Voor alle organisaties die onvoldoende ervaring of capaciteit hebben om een automatiseringsproject te begeleiden, vooral in de voedingsindustrie.
Lees hier de referenties.

IStock 939533462

aanpak

Bij de automatisering van operationele processen analyseer ik de mogelijkheden en vervul ik de rol van projectmanager. Door alle afdelingen mee te nemen in de voorbereiding – en gebruik te maken van hun kennis – zal er consensus ontstaan over de beste oplossing en zal de implementatie soepel verlopen.

Het 'ijzeren projectvierkant' vormt de basis voor mijn aanpak. De vier hoeken bestaan uit; scope, tijd, budget en kwaliteit. Deze zal ik tijdens het proces continu bewaken, zodat ze in balans blijven en resultaten worden behaald.

De scope is een heldere omschrijving van de wensen, behoeften, eisen en voorwaarden van de automatiseringsslag. De scope heeft directe gevolgen voor de andere drie elementen van het ijzeren projectvierkant. Ik draag zorg voor een heldere scope waar de hele organisatie achter kan staan.

IStock 1171687273

© Gostra 2024  | algemene voorwaarden