referenties

Klanten aan het woord

Gostra Gostra

Jaap-Jan heeft een essentiële rol gespeeld bij het omschakelen van onze organisatie van een ondernemersgerichte aanpak naar een meer procesgerichte benadering. De overname door een Amerikaans beursgenoteerde organisatie maakte dit van cruciaal belang. Hij heeft daarbij het operationele proces omgebouwd van 'engineer to order' naar 'configure to order'. Dankzij zijn inzet zijn deze processen effectiever en winstgevender geworden.

Robert van Heukelum

Gostra Gostra

Het is voor ons onmogelijk om alle disciplines in huis te hebben. Wellink maakt graag gebruik van externe specialisten waar Jaap-Jan er één van is. Vanuit zijn kennis van automatisering coördineert en organiseert Jaap-Jan verschillende projecten bij ons. Daardoor kunnen wij doen waar we goed in zijn en tegelijkertijd de essentiële stappen zetten voor de toekomst. Woorden als trouw, professioneel, kennis en kunde typeren Jaap-Jan!

Peter Pronk

Gostra Gostra

Wij hebben Jaap-Jan gevraagd te kijken waar we zaken kunnen verbeteren voor onze organisaties. Dankzij hem hebben we nu beter inzicht in de onderlinge samenhang en afhankelijkheid van de verschillende organisaties en hoe we die verder kunnen ontwikkelen. Jaap-Jan is in staat in korte tijd complexe zaken binnen een (vastgoed)organisatie eenvoudig en overzichtelijk op papier te zetten. Hierdoor worden zaken helder en kunnen we betere strategische keuze maken.

Job Versteeg
Gostra Gostra

Jaap-Jan overziet bij complexe processen de samenhang tussen mens, product en techniek en houdt de controle over het geheel.Hij weet organisatiebreed overzicht en inzicht te realiseren, onder meer door het maken van heldere analyses en een dasboard dat dagelijks het resultaat weergeeft. Jaap-Jan krijgt dit voor elkaar door een combinatie van gedrevenheid, pragmatisch inzicht, open communicatie en rekening houden met de kennis en kunde uit hele team.

Willem Plooij
Gostra Gostra

Een aantal jaren heb ik intensief met Jaap-Jan samengewerkt. Onze missie was om het operationele proces van drie voormalige familiebedrijven te professionaliseren. Jaap-Jan richtte zich op de inhoudelijke innovatie van het proces, zelf richtte ik me op de sociale innovatie. Het een gaat niet zonder het ander. Jaap-Jan heeft een enorme gedrevenheid, pragmatisme en resultaatgerichtheid. Dit doet hij onder andere door complexe zaken simpel te maken. Bij het implementeren van grote veranderingen in een draaiend productieproces is ervaring in changemanagement nodig, maar ook enthousiasme en humor. Naast al het harde werk hebben we ook veel lol gehad.

Friso Luimes

© Gostra 2024  | algemene voorwaarden