projecten

Mijn eerdere projecten

Wellink

Wellink Lekkerkerk B.V. is een uniek bedrijf dat al meer dan veertig jaar varkensvleesproducten veredelt voor onder andere de exportmarkt, worstindustrie en snack- en ready-mealproducenten. Automatisering van operationele processen is voor de toekomst essentieel. Wellink wil zeker zijn dat zowel intern als extern alle mogelijkheden worden meegenomen in de automatiseringsbesluiten.

Ik ben als automatiseringsspecialist en manager van de automatiseringsprojecten aangetrokken om dit traject de komend jaren te begeleiden en te implementeren.

Meer informatie over Wellink

VF

Vastgoed Fundament ontzorgt de vastgoedbelegger met een van-A-tot-Z-aanpak. Vastgoed Fundament bestaat uit meerdere organisaties waarbij de samenhang van de diverse processen onduidelijk is. Voor het bepalen van een juiste koers moet dit helder zijn.

Ik heb met Vastgoed Fundament de processen en de onderlinge afhankelijkheid inzichtelijk gemaakt door deze uit te tekenen en vervolgens op papier vast te leggen. Hiermee is de strategische richting bepaald voor Vastgoed Fundament.

Meer informatie over Vastgoed Fundament

People 21

People21 is de holding van succesvolle en gezonde uitzendlabels en een vastgoedlabel, met de focus op een hoge medewerkerstevredenheidsgraad en kwalitatieve huisvesting. De holding groeit fors en wil daarom automatiseren. De vraag van People21: welke strategische keuzes moeten worden gemaakt en hoe kunnen we daarbij zorgen voor een goede samenhang met de onderliggende organisaties?

Ik heb met People21 en de onderliggende servicelabels een in- en externe analyse uitgevoerd en met de labels de strategische planningen gemaakt middels het OGSM-model. Daarnaast coördineer ik diverse automatiseringsprojecten.

Meer informatie over People21

DDD Werkt voor jou

DDD heeft de leukste banen in de logistiek, productie en schoonmaak in Rotterdam en groeit al tientallen jaren. DDD wil weten welke concrete keuzes moeten worden gemaakt om de komende jaren succesvol te blijven.

Ik heb met DDD een in- en externe analyse uitgevoerd en daarna middels het OGSM-model een strategische planning voor de organisatie gemaakt. Daarnaast heb ik een OGMS-dashboard ontwikkeld om de voortgang te coördineren en de resultaten te bewaken.

Meer informatie over DDD

Quality

Quality is de beste uitzendorganisatie voor personeel in de voedingsindustrie. Hun vraag: met welke ontwikkelingen in de industrie moeten wij rekening houden en welke concrete keuzes moeten wij maken om de beste te blijven?

Samen met Quality heb ik een in- en externe analyse uitgevoerd waarna we middels het OGSM-model een strategische planning hebben gemaakt. Om de voortgang te coördineren en resultaten te bewaken heb ik daarnaast een OGSM-dashboard ontwikkeld.

Meer informatie over Quality

© Gostra 2024  | algemene voorwaarden